Det å være leasingkunde hos Audi Financial Services skal være enkelt. Vårt motto er «For et enklere bilhold», og vi ønsker at det er hva du som kunde vil oppleve. Det er mange tjenester og produkter som hører med bilholdet ditt, hvorfor ikke fordele dette på èn månedlig faktura, sammen med leasingkostnaden din.

Her er produktene/tjenestene vi kan tilby sammen med din leasingavtale:

Audi Forsikring
Så lenge du har et kundeforhold med Audi Financial Services må du ha fullkasko bilforsikring. Du kan tegne en Audi Forsikring levert av våre samarbeidspartnere If og Enter Forsikring. Les mer.

Audi Serviceavtale
Dette er din forsikring mot økte servicekostnader. Produktet inneholder enten bare service, eller du kan inkludere også kostnader til vedlikehold. I stedet for å betale hver gang dette arbeidet utføres kan du gjøre en avtale med forhandler hvor disse kostnadene legges inn i dine faste månedsutgifter. Du vil ikke kunne bli rammet av økte servicepriser så lenge avtalen løper. Les mer.

Audi Service- og vedlikeholdsavtale
Audi Service- og vedlikeholdsavtale gir deg kontroll på dine kostnader i opptil fem år eller maksimum 120 000 kjørte kilometer. Du vil vite eksakt hva din Audi kommer til å koste deg per måned uten ubehagelige overraskelser. Prisen er avhengig av hvilken Audimodell du velger, hvor mange år du ønsker at avtalen skal gjelde og hvilken kjørelengde du har per år. Les mer.

Audi Dekkhotell
Enkelt for deg - perfekt for dekkene. Dekk er ferskvare. Feil lagring og alder gjør at dekkene mister mye av de opprinnelige egenskapene de hadde. Oppbevarer du dekkene på et dekkhotell, slipper du de tunge løftene, omlegging og vasking av dekkene, og ikke minst sparer du plass i garasje og boder.

Audi Drivstoffavtale
Er du næringskunde hos oss kan du tegne en drivstoffavtale og legge til denne tjenesten på din månedsfaktura. Vi har avtale med Esso, Shell og Circle K.

Fleetweb
Vårt biladminstrasjonssystem  som hjelper deg å holde kontroll på din bilpark, Forutsetter Audi Drivstoffavtale.

Ønsker du mer informasjon om disse tjenestene, ta kontakt med din lokale Audi-forhandler.