Bompassering
Dette er et behandlingsgebyr vi tar ved viderefakturering av bomfaktura/purring. Vi betaler bomfakturaen og fakturerer leasingtaker med et behandlingsgebyr. Dette i henhold til vilkårene i kontrakten. Skaff autopass brikke og unngå ekstra gebyrer. 

Forelegg og parkeringsgebyr
Betaler du opprinnelig ilagt forelegg/parkeringsgebyr, unngår du betalingspåminnelsen. Vi betaler betalingspåminnelsen og viderefakturer leasingtaker med behandlingsgebyr i henhold til vilkårene i kontrakten.

Jeg har mottatt faktura for bompassering/bot med et behandlingsgebyr fra Audi Financial Services, hva er dette?
Ved leasing er det Audi Financial Services som er eier av bilen. Vi mottar derfor fakturaen og purringen på bom og bøter når det ikke er autopassbrikke.

Jeg har autopassbrikke. Likevel har jeg fått faktura for bompassering med behandlingsgebyr fra Audi Financial Services, det kan vel ikke stemme?

Nei, da må du ta kontakt med gjeldende bombrikkeselskap og sjekke autopassbrikken din. Hvis du har blitt fakturert dobbelt, må du allikevelbetale fakturaen som du har fått fra oss i sin helhet.Vi vil umiddelbart refundere oppgjøret fra bompengeselskapet, med det beløpet vi mottar fra de.

Jeg har mottatt en faktura for bompassering/bot og vil gjerne ha originalfakturaen/underbilaget.
Send oss en e-post med fakturanummeret fra oss, så sender vi deg en kopi av originalfakturaen fra bomselskapet på mail.

Hvor kan jeg lese mer om autopass?
For mer informasjon om autopass, se www.autopass.no.

Vi oppfordrer alle våre kunder til å ha autopassbrikke i bilen. Dette for å unngå ekstra gebyrer. Husk å åpne opp for at bombrikkeabonnement gjelder alle autopassstasjoner i hele landet.